You are here

Japan del 1

Det här får bli en lite kort post eftersom jag de senaste 30 timmarna fått cirka 1 timmes sömn totalt. Klockan är nu 19:15 och jag gör mitt bästa för att hålla mig vaken ett tag till men det börjar bli svårt.

Flygresan gick i alla fall bra, förutom då att jag inte fick en blund. Efter att vi landade i förmiddags tog vi oss till hotellet och checkade in och sedan bar det iväg ut på stan för att inhandla bokken (träsvärd) som vi behöver när vi tränar.

På vägen hem bestämde vi oss för att äta mat och hittade en liten restaurang som traskade in på. Väll där upptäckte vi att menyn bara fanns på japanska och var helt utan bilder. Dessutom fanns det ingen där som kunde engelska. Eftersom ingen av oss kan japanska så gick vi på det enda som vi kunde tyda - priset. Vi beställde en rätt för 600yen och med extra krydda steg priset till 800. För det fick vi en kryddig nudelsoppa.

På vägen tillbaka hittade vi en läsk-automat och inhandlade resans första druvläsk. Så här glad blir man när man får sin första Fanta Grape!

Comments

Was the nudle soup good?
Take pictures of the hotel room! And the view, and some of the street. Also of stuff! And a couple of shops, and maybe a resturant!
Also more pictures of SAMURAJS! Preferably with SWORDZ!!!